Myös hinta potilaan parhaaksi!

Laskimme normaalihinnat tarjoushintojen tasolle tai jopa alle! Tarjoushinnat ovat kuluttajille hyvä asia, mutta niiden ja alkaen-hintojen avulla kuluttajia voidaan pahimmillaan johtaa harhaan. Tästä syystä olemme Turun Silmälaserissa jo vuoden päivät korostaneet kokonaishinnan merkitystä. Olemme myös tähdentäneet, että tarjottavan palvelun sisältöä kannattaa verrata.

Nyt lyömme pöytään tarjouksen, joka ei edes ole tarjous! Laskimme FemtoLasik-laserleikkauksen normaalihinnan 1070 euroon yhden silmän osalta. Näin molempien silmien FemtoLasik-leikkaukset sekä leikkaavan lääkärin suorittama esitutkimus ja kolme kontrollikäyntiä maksavat yhteensä ainoastaan 2618,25 euroa. Koska kyseessä on normaalihinta, tarjoamme tähän vielä S-bonukset 1000 euroon saakka. Uusi hinta on voimassa toistaiseksi.

Olemme tehneet taittovirheleikkauksia vuodesta 1997. Tähän mennessä niitä on tehty yli 13 000 kappaletta. Asiakaspalvelumme on mitatusti huippuluokkaa (vuonna 2016 4,87/5) ja käytämme uudenaikaista mutta tutkittua FemtoLasik-leikkaustekniikkaa. Toimenpide on kivuton ja paraneminen on nopeaa.

Teemme luonnollisesti myös yläluomien korjausleikkauksia sekä tarjoamme kaikki silmälääkäripalvelut, hyödyntäen monipuolista silmälaboratorio-laitekantaa.

Kannattaa tutustua, paras tapa tutustua on varata aika maksuttomaan ennakkoarvioon, soita 020 734 9620 tai klikkaa tästä

Turun Silmälaserin palveluteesit

Teimme Turun Silmälaserissa pientä arvo-/brändijumppaa. Nostimme toimintamme keskiöön sen tärkeimmän – asiakkaan. Sloganimme on nyt: aina potilaan parhaaksi. Tähän liittyy muutama käytännön asia. Näiden avulla pyrimme edelleen parantamaan toimintaamme.

1) Asiakkaasta huolehtiminen

Haluamme aina pitää potilaistamme mahdollisimman hyvää huolta. Kaikki työntekijämme ovat ystävällisiä ja auttavaisia. Lääkäri ja hoitaja kertoo aina, mitä tapahtuu ja miksi tietty toimenpide tehdään. Pyrimme pitämään odotusajat mahdollisimman lyhyinä ja odotushuoneessa on aina tarjolla kahvia, teetä ja keksejä.

2) Reilu, läpinäkyvä ja edullinen hinnoittelu

Jostakin syystä näkemiseen liittyvät palvelut hinnoitellaan joskus harhaanjohtavasti. Puhutaan epärealistisen suurista prosenttialennuksista tai alkaen-hinnoista. Myös leikkausten tarjoushinnat voivat olla harhaanjohtavia, ellei kokonaishintaa ilmoiteta. Aina ei myöskään kerrota, tekeekö kontorollitutkimukset silmälääkäri vai esimerkiksi optikko. Meillä kaikki leikkauksiin liittyvät
tutkimukset tekee silmälääkäri.

Turun Silmälaserissa puhumme mielellämme kokonaishinnoista. Normaalihinnat ovat käsityksemme mukaan markkinoiden edullisimmat. Myös yksilöllinen hinnoittelu on mahdollista. Asiakastarpeet vaihtelevat, miksei siis hinnatkin!

3) Palvelut vain ja ainoastaan potilaan tarpeen mukaan

Nämä ovat yksinkertaisia asioita. Niiden toteuttaminen käytännössä ei kuitenkaan aina ole sitä. Esimerkiksi laaja silmä- ja näkötutkimus on palvelu, jonka tuloksena emme missään määrin painosta tai edes aktiivisesti ohjaa potilasta esimerkiksi taittovirheleikkaukseen, vaan potilaan tarve ja tilanne ratkaisee. Myös muissa hoitotoimenpiteissä ja suosituksissa potilastarve on ainoa peruste suosituksille.